TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

VIZITAREA ACESTUI SITE PRESUPUNE CĂ UTILIZATORII AU CITIT ȘI SUNT DE ACORD CU TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE MAI JOS.

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția utilizatorilor Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului send92.ro (https://send92.ro).

Site-ul send92.ro este operat de societatea SEND ’92 IMP-EXP S.R.L., cu sediul in Str. George Cosbuc, Nr. 54, Pitesti, Arges, Romania, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J03/1441/1992 si Cod Fiscal RO144154.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si solicitarea ofertelor de pret de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului send92.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Scopul site-ului

Acest site are scopul de a promova produsele comercializate de SEND ’92 IMP-EXP S.R.L și de a oferi utilizatorilor informații corecte și actualizate cu privire la produsele și serviciile pe care le ofera societatea.

De asemenea, acest site este conceput pentru a îmbunătăți relația dintre SEND ’92 și clienții săi, ceea ce duce la îmbunătățirea comercializării produselor și serviciilor societatii.

Nu garantam că site-ul nu va conține anumite erori, însă vom încerca să remediem aceste erori in cel mai scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor site-ului. SEND ’92 nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori din cauza unor decizii bazate pe orice informație furnizată prin intermediul acestui site.

Prin utilizarea acestui website se considera ca acceptati in mod automat termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina cat și Politica de Utilizare a Cookie-urilor. In caz contrar, este dreptul dumneavoastra de a inceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://www.send92.ro.

Orice vizitator folosește site-ul pe riscul propriu, iar termenii si conditiile sunt aplicabile pentru toate site-urile detinute de SEND ’92. Utilizatorii sunt de acord, acceptă și garantează că vor folosi acest site și serviciile oferite în concordanță cu acești termeni și condiții, într-o manieră corespunzătoare și legală, exclusiv în scopuri legale.

  1. Dreptul de autor si de proprietate intelectuala. Materialele prezentate pe acest website sunt proprietatea SEND ’92 si nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, vandute sau folosite in scop comercial fara acordul scris, in prealabil, al SEND ’92. Utilizatorii site-ului au dreptul de a distrubui continut pe retele sociale sau alte site-uri in scopul recomandarii sau promovarii web a site-ului, fara a modifica continutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru.

SEND ’92 va folosi datele cu caracter personal, preluate din formularul de contact, in conformitate cu Regulamentul General UE privind Protecţia Datelor cu Caracter Personal nr. 2016/679 și legislația națională, doar pentru a raspunde mesajelor dumneavoastra.

SEND ’92 nu este raspunzator pentru nicio dauna care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest site, apreciem semnalarea de catre utilizatorii website-ului a oricarei erori si vom lua masuri pentru a le remedia.

Acest site contine link-uri catre alte site-uri ale grupului SEND ’92, precum royalpark.ro si biogroup.ro pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective. Utilizatorii accesează acele site-uri și le folosesc serviciile/ produsele exclusiv pe propriul risc.

Prin folosirea site-ului send92.ro, utilizatorii se declara de acord asupra faptului ca Legislatia Romana va guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului send92.ro sau royalpark.ro, biogroup.ro. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu Legislatia in vigoare.

Abonarea la newsletter

Prin abonarea la serviciul de newsletter oferit de site-ul send92.ro, utilizatorii isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor cu caracter personal solicitate in formularul de abonare sa fie stocate si prelucrate SEND ’92 IMP-EXP S.R.L.

Abonarea la lista noastra de newsletter se face numai de catre clientii care isi exprima aceasta optiune.

Scopul colectarii datelor personale va fi folosirea acestora numai in scopuri de marketing, respectiv expedierea ocazional de mesaje in format electronic (email sau sms) pentru promovarea produselor si serviciilor pe care le oferim sau alte informari pe care le consideram importante si exclusiv , in conformitate cu Regulamentul General UE privind Protecţia Datelor cu Caracter Personal nr. 2016/679 și legislația națională. Stocarea datelor personale se face pe perioada nelimitata, fiind utilizate pe toata aceasta perioada doar in scopul in care au fost colectate initial.

Datele personale colectate sunt confidentiale, firma noastra asigurand protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare. Datele personale vor fi prelucrate doar de persoane autorizate si nu vor fi facute publice niciunei terte parti fara acordul dumneavoastra.

Puteti oricand sa solicitati stergerea datelor personale, folosind optiunea de Dezabonare Newsletter.

Administratorul send92.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului send92.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website, fara vreo notificare prealabila.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@send92.ro.