Cine suntem?

Adresa site-ului este: https://www.send92.ro/

Toate datele introduse pe site-ul https://www.send92.ro sunt confidentiale, sunt introduse folosind o conexiune securizata HTTPS (SSL) şi nu vor fi transmise catre terte parti.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

În cadrul SC SEND ’92 IMP-EXP SRL, protecția datelor cu caracter personal este o chestiune foarte importantă și ne angajăm să respectăm confidențialitatea acestor date.

Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți explice ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Tratăm cu cea mai mare seriozitate confidențialitatea clienților/vizitatorilor noștri și nu vindem niciodată liste care conțin adrese de e-mail sau orice alte date cu caracter personal. Fiind absolut pe deplin conștienți de faptul că informațiile personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să le prelucrăm cu atenție.

Prezenta Politică poate evolua în timp, așa că vă rugăm să consultați datele de pe această pagină pentru a vă asigura că sunteți în posesia celei mai recente versiuni.

Cine suntem:

SC SEND’92 IMP-EXP SRL este o societate cu sediul social în localitatea Pitești, str. George Coșbuc, nr. 54, jud. Argeș, nr. înregistrare J03/1441/1992, cod fiscal RO144154 (denumită în continuare „SC SEND ’92 IMP-EXP SRL ” sau ”Societatea”), e-mail office@send92.ro, telefon 0248.28.80.80, responsabilă de prelucrarea datelor tale cu caracter personal pe care le colectăm direct de la tine sau din alte surse.

SC SEND ’92 IMP-EXP SRL respectă Regulamentul General UE privind Protecţia Datelor cu Caracter Personal nr. 2016/679 ( denumit în continuare și „GDPR”) și legislația națională.

Cine esti tu?

Potrivit legislației, tu, persoana fizică beneficiară a serviciilor noastre sau persoană aflată într-o relație de orice fel cu compania noastră (ca de exemplu, clientul nostru, potențialul nostru client, vizitatorul nostru), ești o „persoană vizată”, adică o persoană fizică identificată sau identificabilă. Pentru a fi complet transparenți în privința prelucrării de date și pentru a-ți permite să îți exerciți cu ușurință, în orice moment, drepturile, am implementat măsuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date și tu, persoana vizată.

Ce date personale colectam??

Prin intermediul acestui site web colectăm și prelucrăm anumite date personale ale vizitatorilor siteului și anume: nume și/sau prenume, adresa de email, numărul de telefon în scopul oferirii serviciilor noastre și în scop de marketing, însă doar în situația în care avem consimțământul tău prealabil.

De asemenea, putem colecta și prelucra date personale ale vizitatorilor site-ului, precum adresa IP, informații despre browser și sistemul de operare pentru a îmbunătăți experiența de navigare a acestora pe site-ul nostru.

Scopul nostru este să vă păstrăm datele la cel mai înalt nivel de siguranță și securitate în orice moment. Odată ce am intrat în posesia datele dumneavoastră cu caracter personal, vom lua măsuri tehnice și organizatorice și vom aplica mijloace de control rezonabile și corespunzătoare pentru a preveni, pe cât posibil, orice distrugere accidentală sau ilegală, pierdere, modificare sau acces neautorizat.

Cum funcționează cookie-urile ?

Putem folosi datele cu caracter personal doar cu acordul și la solicitarea ta, pentru a te informa cu privire la operațiunile, produsele, serviciile, ofertele promoționale și alte noutăți SC SEND ’92 IMP-EXP SRL. Cu toate acestea, în situația în care ești deja clientul nostru, îți putem transmite, în temeiul legii nr. 506/2004, oferte cu privire la bunuri și servicii similare oferite de compania noastră, însă ai, în toate cazurile, dreptul de a te opune și atunci comunicările comerciale vor înceta.