Profilele PVC SALAMANDER

Profilele PVC SALAMANDER

Profilele PVC SALAMANDER, care sunt pentru noi materia prima principala, vin din cel mai bun loc – Compania SALAMANDER.
Aceasta fabrica are productia si centrul logistic in Bavaria, cu o lunga istorie, decenii de experienta si know-how.

Profilele PVC Salamander, integrate in fabicatia de usi si ferestre SEND92 Pitesti, sunt capabile sa faca fata oricaror conditii extreme de folosinta. Calitatea materialului PVC folosit in productia profilelor da o rezistenta foarte buna la intemperii dar si la variatiile mari de temperatura. Acest lucru asigura fiabilitatea ferestrelor si usilor in conditii de solicitari intense si stabilitate in timp.

Profilele au o suprafata UNICA, perfect plana si lucioasa, la care particulele fine de praf nu pot sa adere. In consecinta acestea se pot curata usor, fara a afecta, in timp, culoarea. Culoarea alba SALAMANDER sau alte colori cer un efort minim de curatare pentru a arata la fel de bine ca atunci cand au fost montate.

Profilele PVC SALAMANDER indeplinesc toate cerintele ecologice ale momentului. Producatorul german tine cont de cele mai noi exigente in alegerea materiei prime si rigurozitate in procesului tehnologic de productie a profilului PVC. Este recunoscuta calitatea profilelor PVC produse exclusiv in GERMANIA.

Pentru a va convinge calitatea acestui profil aveti la dispozitie sute de teste efectuate la cele mai prestigioase institute europene pentru certificarea profilului PVC Salamander.

Durata de viata de 50 de ani a profilului PVC este certificata de institute independente pentru Romania. Acest fapt si certitudinea eficientei termice deosebita a acestor categorii de ferestre si usi – duce la consum energetic mic pentru incalzire si implicit creeaza premize pentru reducerea emisiilor CO2. Acest atuu ecologic este completat de faptul ca PVC-ul este reciclabil. Ferestrele si usile vechi sunt considerate valoroasa materie prima. Dupa demontare tamplariei PVC, profilul vechi se poate readuce la forma de granule si poate fi utilizat pentru producerea de noi profile fara nicio pierdere de calitate.

Echilibrul perfect intre izolare si comunicare

Ca element de design in arhitectura, ferestrele si usile noastre dau atat imaginea exterioara dar contureaza si spatiul nostru privat. De aceea alegerea lor este foarte importanta avand in vedere durata de functionare, faptul ca sunt parte a structurii, dar si aspectul estetic si functional al habitaclului.

Ferestrele si usile SEND92, construite cu profile PVC Salamander, incerca sa gaseasca balanta perfecta intre IZOLARE TERMICA si COMUNICARE. Produsele noastre nu trebuie sa ne separe brutal de natura dar, in acelasi timp, sa ne asigure liniste si confort in momente de intemperii.

In concluzie, ferestrele si usile noastre trebuie sa indeplineasca standarde ridicate de design, inalte norme tehnice, stabilitate in timp, rezistenta la incercari de efractie si la intemperii.
Ele trebuie sa faca fata tuturor cerintelor noului nostru stil de viata si preferintelor din ce in ce mai ridicate de confort.

Aceasta inseamna ca efortul facut de specialistii SEND92 cautand cele mai bune solutii si tehnologii este pe deplin rasplatit de increderea acordata de clientii nostri.

Sursa: www.pvc-termopan.ro