Plase insecte

Plase insecte

Ramele cu plase de insecte permit eliminarea inconvenientelor legate de patrunderea insectelor in biroul sau casa ta. Ruloul cu plase de tantari are un sistem impotriva ridicarii accidentale. Ghidajele si caseta sunt astfel construite incat nu afecteaza foarte mult estetica tamplariei.Aceste plase de insecte nu scad decat foarte putin vizibilitatea in exterior. Varianta de plase de tantari tip rulou este construit cu ghidajele laterale din aluminiu ce au perie, sita este de culoare gri, nu arde , rezistenta la intemperii si actiunea ultravioletelor. Nuantele aflate pe stoc pentru profile la plase insecte tip rulou sunt maro si alb(pentru ghidaje si caseta de sus) iar plasa propiu-zisa este de culoare gri.

In sezonul rece plasa de tantari se pastreaza ridicata in caseta fara a fi necesara inlaturarea de la fereastra. Actionarea la plase de tantari tip rulou este facilitata de arcuri, ridicarea si coborarea ruloului se face foarte simplu prin tragerea snurului si actionarea cu manerele in blocatori . Intretinerea la PLASE TANTARI este extrem de usoara si se pot adapta oricarui tip de tamplarie – fereastre si usi din pvc sau aluminiu Cadrul pentru plase tantari varianta care are balamale este prevazut cu balamale,permitand deschiderea plasei de tantari in exteriorul tamplariei. Blocarea se face cu un sistem de inchidere actionat din interior de un maner cu un aspect placut . Iarna plasa de tantari care au balamale poate fi inlaturata usor si repusa pe pozitie in sezonul cald pe tamplaria din pvc sau aluminiu geam termopan.

Aceste PLASE TANTARI sunt cele mai folosite accesorii in ceea ce priveste oprirea patrunderii insectelor in casa sau birou.Plasele de insecte opresc accesul diferitelor insecte in locuinta ta sau biroul tau. Plase de tantari tip rulou-sunt varianta cea mai moderna de plase de tantari. Plasele de insecte pot fi montate pe orice tamplarie geam termopan.
Aceste variante de plasa de tantari se pot monta si la ferestrele geam termopan mai greu accesibile pentru ca actionarea lor se face prin intermediul unui snur.

Plasele din PVC inpotriva insectelor au urmatoarele avantaje:

– protectie maxima impotriva insectelor datorita densitatii plasei.
– au o fiabilitate exceptionala, fiind produse din fibra de sticla;
– ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la imbatranire;
– vizibilitate buna in afara, in ciuda ochiurilor plasei;
– plasele permit schimbul permanent de aer intre interior si exterior