Glafuri PVC

Glafuri PVC

Accesorii foarte moderne pentru tamplaria dumneavoastra din PVC sau aluminiu, glafurile confera o eleganta aparte sistemului de tamplarie ales de dumneavoastra.
Lipsa glafurilor exterioare, poate reprezenta in viitor o problema deoarece beneficiarii ferestrelor din PVC ori nu cunosc importanta protejarii glafului exterior, ori ignora acest fapt. Astfel este posibil sa apara condens atat pe peretele interior cat si pe profilul tamplariei.

Pentru o mai mare siguranta va recomandam montarea glafurilor pentru exterior.
GLAFURILE PENTRU EXTERIOR – sunt cele care vin in contact direct cu intemperiile si de aceea ele trebuie sa fie de foarte buna calitate. Ele au rol de protectie a zidului impotriva infiltratiilor, permitand o scurgere uniforma a apei de ploaie sau al zapezii, dar si un rol estetic contribuind la imbunatatirea aspectului fatadei si a ferestrei in acelasi timp; avantajele glafului exterior: rezistenta la intemperii, dilatatie termica foarte mica, durabilitate, robustete, gama variata de culori si dimensiuni, nu necesita vopsire.

GLAFURILE PENTRU INTERIOR – sunt extrudate din PVC avand suprafata neteda similara cu cea a profilelor de fereastra. Ele intregesc o fereastra oferindu-i un design placut, insa au si rol de protectie a peretelui punand mai bine in valoare finisajele interioare.

Avantajele glafului interior: gama variata de culori si dimensiuni, pana la 300 mm latime, rezistenta la umezeala si ultraviolete, rezistenta ridicata la impact si zgarieturi, intretinere usoara.