bluEvolution

bluEvolution

Ferestrele si usile realizate cu sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION se numara printre cele mai noi tehnologi disponibile pe plan mondial in domeniul tamplariei din PVC. Daca nu vreti sa faceti compromisuri atunci cand vine vorba de confortul casei si diminuarea consumului de energie atunci exista solutia bluEvolution.

In proiectarea si dezvoltarea acestei serii de profile s-au vizat trei principii de baza:

  • Protectia climatului
  • Eficienta energetica
  • Protectia mediului

Sistemul bluEvolution da nastere unei noi clase de ferestre conceputa avand ca obiectiv principal scaderea coeficientul de transfer termic al ferestrei in intregime. Cu cat este mai mic cu atat creste confortul casei si scade consumul de energie.

Avand ca atuuri adancimea de constuctie de 92mm, aranjarea inteligenta a celeor 6 camere de izolare, cele 3 garnituri de etansare, fereastra poate, chiar si in versiunea constructiva standard a ferestrei, sa atinga valori ale coeficientului de transfer termic al ansamblului de 0,83 W/mpK. Prim inserarea armaturi termice si utilizarea unor geamuri de inalta izolatie, se pot atinge niveluri Uw de 0.73 W/mpK. Aceasta valoare depaseste cerintele de standard pentru asa zisele case pasive. Pe langa aceste capacitati de izolare termica mai exista si avantajul arhitectural. Avand latimea vizibila este de numai 118 mm este posibil, constructiv, alinierea la noile cerinte de design arhitectural prin realizarea unor suprafete vitrate generoase. Acest lucru asigura la randul lui castiguri energetice prin radiatia solara si un grad ridicat de incidenta a luminii.

Sursa: www.pvc-termopan.ro