La Send92, ne concentrăm pe oferirea unor soluții complete pentru casa ta

Cu o prezență solidă pe piață începând din 1992, Send92 este sinonim cu excelența și încrederea.

Calitatea este fundamentul pe care ne bazăm fiecare proiect. De la materialele de înaltă calitate la atenția meticuloasă acordată fiecărui detaliu, fiecare produs purtat de marca noastră reflectă standardele noastre ridicate. Ne mândrim cu fiecare proiect finalizat, știind că am adus o valoare reală și durabilă în casele clienților noștri.

Vezi gama noastră
Nicolae Durdui

Compania SEND92

Send92 și-a început activitatea cu câțiva muncitori și cei patru frați DURDUI la conducere. Cu dorința de a promova produse noi și inovatoare în județul Argeș, diferite de cele tradiționale, Send92 a luat decizia de a produce geamuri termopane și tâmplărie din PVC. Astfel, a început o călătorie îndrăzneață către furnizarea de soluții moderne și eficiente pentru nevoile de izolare termică și estetică ale clienților noștri.

Cu pasiune și perseverență, am reușit să ne extindem și să diversificăm gama de produse. Astăzi, suntem mândri să oferim o gamă completă de soluții pentru casa ta. De la uși și ferestre marca Salamander, la rulouri exterioare, balustrade din sticlă securizată, sisteme de închidere pentru terase, cabine de duș din sticlă securizată și uși de garaj, suntem aici pentru a transforma fiecare aspect al locuinței tale într-o experiență de neuitat.

Cu fiecare pas pe care îl facem, ne consolidăm angajamentul față de calitate și inovație, oferindu-vă cele mai bune soluții pentru nevoile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter!

Pentru a fi la curent cu cele mai noi produse si evenimente din partea companiei SEND92

Pentru inspirația ta

Cele mai recente articole