Sali pentru evenimente s festivitati

Cele 4 sali pentru evenimente s festivitati Royal Park SEND’92 Pitesti este unic in Romania prin arhitectura si dimensiuni.

Sala cea mai mare are o capacitate de 500 locuri. Mesele sunt de forma rotunda cu un diametru de 2,070 m si sunt asezate in cercuri concentrice in forma de amfiteatru astfel incat toata lumea se vede cu toata lumea. In centru se afla ringul de dans (interior pentru ca este unul si in exterior) care este foarte mare si unde pot dansa simultan 400 persoane. Inainte de sala mare, la intrare, am pus o sala mai mica unde se primesc invitatii, un fel de sala de receptie. In partea stanga a salii mici exista  un generous candy-bar iar in partea dreapta o masa destinata  paharelor pentru sampanie. Trecerea din sala mica in sala mare se face printr-un tunel luminat numit “tunelul timpului”. La intrarea in sala mare in partea  dreapta se afla scena pentru orchestra iar in partea diametral opusa, masa mirilor. In spatele mesei mirilor exista un minunat baldachin creat special pentru miri si apropriatii nasilor pentru scurtele momente de putina relaxare. Sala de evenimente este iluminata cu un candelabru imens echipat cu 140 becuri si alte 48 de candelabre mai mici. Deasemenea spatiul de festivitati este dotat cu un sistem ingenios de sonorizare si climatizare. Bineinteles nu lipsesc grupurile sanitare modern si bucatarie proprie, dotata la ultimele cerinte de igiena si functionalitate. La exterior, asa cum am amintit, avem si un ring de dans in aer liber, pe margine fiind dispuse mese tip exepres, special create pentru socializare pe timpul noptii. Toata platforma de dans este inconjurata de verdeata, lumini cu leduri colorate, flori si doua fantani arteziene.

Mai multe detalii gasiti pe www.cortnuntievenimente.ro

Program de lucru

Luni-Vineri 8:00-17:00

Sâmbătă 8:00-12:00

Duminica Inchis

 • Sediu social

  Str. George Cosbuc, nr.54, Pitesti, Arges, Romania

 • Email

  Tamplarie PVC: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 • Telefon/Fax

  Tel: 0248 28 80 80
  Fax: 0248 28 27 27

Cookie-urile ne ușurează să vă oferim servicii mai bune. Aceastea sunt mici cantități de informație, stocate pe calculatorul tău, ce ne ajută să îmbunătățim experiența ta pe acest site. Le accepți?
Spune-mi mai multe DA NU